AK PARTİ 1 KASIM İÇİN TEK YÜREK

Çivril Ak Parti ilçe teşkilatı Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’ın düzenlediği organizasyonla ile istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Siyaset Yayın: 20 Ekim 2015 - Salı - Güncelleme: 20.10.2015 18:47:41
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Solmaz Düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri daha önceki yönetimlerde görev almış isimler ile ilçe başkanları belediye meclis üyeleri ve belediye başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep 1 Kasım seçimlerinin 7 Haziran seçimlerinden daha önemli onun için tek yürek olup önümüzdeki son 10 günde gece gündüz çalışıp çalmadık kapı girmedik hane bırakmamalıyız dedi.

ÇİVRİL ADNAN KESKİN’E NASIL SAHİP ÇIKTIYSA CAHİT ÖZKAN’A DA SAHİP ÇIKACAK

Mehmet Celep’ten sonra bir konuşma yapan Çivril belediye başkanı Dr. Gürcan Güven’de 1 Kasım seçimlerinde sadece Ak Parti’nin Çivrilli bir adayı seçilebilecek bir sıradan aday gösterdiğini belirterek “Çivril olarak daha önce nasıl Adnan Keskin’e Zekeriya Er’e sahip çıktıysak şimdi de Cahit Özkan’a sahip çıkacağız. Bu seçimlerde geleceğimiz için çalışacağız. İnşallah Cahit kardeşimiz Ankara’da ki sesimiz olacak” dedi. başkan Gürcan Güven toplantıya katılanlara teşekkür ederek “bugün burada gösterdiğimiz birliği inşallah 1 Kasım’da sandıklarda göstereceğiz rehavete kapılmadan bu seçimi de başarı ile atlatacağız” dedi.

PİJAMAYLA HÜKÜMET KURMA DEVRİ BİTTİ

Toplantının ev sahipliğini yapan Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan’da yaptığı konuşmada Türkiye’nin eskisi gibi olmadığını belirterek “bir zamanlar bu ülkede başbakanı pijamasıyla karşılayan gazete patronları vardı. Hükümetler onarlın istedikleri şekilde kurulur yıkılırdı. Artık eski Türkiye yok” dedi. Başkan Zolan “belediye olarak yapacak çok işimiz var bunun farkındayız ama söz verdiğimiz her şeyi Gürcan bey’le birlikte Allahın izni ile bitirip üstesinden geleceğiz bundan emin olun ama şimdi derdimiz başka. Önümüzde çok öenmli bir seçim var. Bu seçim Ülkenin var olma seçimi. Hepimiz gördük 7 Hazirandan sonra yaşanan süreçte çok sıkıntılı günler gördük.bu sıkıntılı süreç dış güçlerin her zaman görmek istedikleri bir durum. Ülkeyi başsız bıarakarak yada koalisyona mecbur bırakarak istedikleri gibi oyun oynamak. Bu ülke hiçbir zaman koalisyondan hayır görmedi. Ne zaman Adnan Menderes, Süleyman Demirel Turgut Özal tek başına iktidar oldu o dönemlerde atılımlar yapıldı. Biliyorsunuz Turgut Özal’dan sonra kurulan koalisyon hükümetlerinde ülke ne durumlara düşmüştü. Devlet memurun maaşını ödeyemeyecek duruma gelmişti.  2001 krizinden sonra halk Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Partiyi tek başına iktidar yaparak bu şahlanış hamlesini yeniden başlattı. 2002 de iktidarı halk kurdu. Pijamasıyla başbakan karşılayan gazete patronları değil. 13 yılda nerden nereye geldik herkes görüyor biliyor. Dışarıdaki ve içerdeki hainlerde biliyor görüyor. İşte o yüzden Türkiye’nin yine eskisi gibi olması için çalışıyorlar her koldan saldırıyorlar. 7 Haziran’dan sonra da koalisyon hükümeti kurmak için var güçleri ile çalıştılar. Onarlın derdi hükümet kurup millete hizmet etmek değildi. Bizde bir laf vardır çatal kazık toprağa girmez diye. Koalsiyonda eninde sonunda sıkıntılar yaşanacaktı ve yine bir kaos ortamı olacaktı onalr bunu istediler bunun için çalıştılar. Bugün bize düşen bu şer güçlerinden daha çok çalışarak AK Partiyi yeniden tek başına iktidara getirmek olacaktır” dedi.

TERÖRÜN BELİ KIRILDI ŞİMDİ BAŞI EZİLECEK

Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen mihrakların 7 Haziran’dan sonra terör örgütlerini devreye sokarak ülkede kargaşa çıkarmaya çalıştıklarını belirten Osman Zolan “farkındaysanız 7 Haziran’a kadar olmayan terör saldırıları bir anda patlak verdi. Her gün bir yerlerde bombalar patladı askerlerimiz polislerimiz şehit edildi. Bu terör örgütleri de o güçlerin maşaları. 5 ayda terör ile çok ciddi anlamda mücadele edildi. Terörün beli kırıldı şimdi başını ezme zamanı. Maşanın işi bitti şimdi maşayı tutan eli kıracağız” dedi.

Yaklaşık bir saat süren toplantı sonrası Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven ve Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Celep toplantıya katılanlarla tek tek vedalaşarak salondan ayrıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.