SMMM'lere TORBA YASA KONFERANSI

Denizli Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Denizli SGK Müdürlüğü yetkilileri Çivril’de faaliyet gösteren Mali Müşavirlere,6552 Sayılı Torba Yasa ile kamu alacaklarının tahsiline ilişkin yeni düzenleme hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Ekonomi Yayın: 19 Kasım 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 19.11.2014 21:12:13
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Yapılan bilgilendirme toplantısına; Denizli Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, Çivril Belediye Başkan yardımcısı Hasan Yazıcı, Denizli SMMM başkanı Necdet Yılmaz, Çivril Vergi Dairesi Müdürü Hızır Özkan Denizli Vergi Dairesi Grup Müdürleri, SGK Denizli il Müdürlüğü birim sorumluları ile Çivril’de faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler katıldı.

Çivril İlçe Halk Kütüphanesi salonunda yapılan toplantıda Denizli Vergi Dairesi başkanı Zafer Evci, kamu alacaklarının ve para cezalarının yeniden yapılandırılmasını öngören 6552 sayılı kanunun getirdiği avantajları anlattı. Kanun kapsamına giren amme alacakları ve idari para cezalarını açıklayan Evci, esnafı ilgilendiren kısmın 213 sayılı Vergi Usulü Kanunu’nu öngördüğü vergiler, vergi cezaları ve bunlara uygulanan gecikme faizleri olduğunu vurguladı. Çivrilli muhasebeci ve Mali Müşavirlerin eksiksiz katıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.