SEÇİM ZAMANI DEĞİL GEÇİM ZAMANI DA BERABERİZ

Yeniden Refah Partisi İlçe teşkilatı ve yönetim kurulu üyeleri Çivril esnafı ile bir araya geldi. Ziyarete Yeniden Partisi Denizli İl Başkanı ve Fevzi Yapıcı’da eşlik etti. Esnaflarla bir araya gelen parti yöneticileri salgın sonrası Çivril esnafına moral verdi.

Siyaset Yayın: 10 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 10.10.2020 09:32:48
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Yaptıkları esnaf ziyaretinin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Raamzan Ayhan, “ Milletimizin sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da yanında olduğumuzu gösterebilmek adına, Yeniden Refah Partisi olarak esnaf kardeşlerimizi Çivril pazaryerinde sergi açan değerli esnaflarımızı ziyaret ederek, sorunlarını dinledik” dedi.

 

Ziyaret sırasında pek çok esnafın Milli Görüş lideri, eski Başbakan merhum Necmettin Erbakan’a büyük özlem duyduğunu belirttiğini belirten Ramazan Ayhan “ziyaretlerimizde birçok esnafımız merhum liderimize duyduğu özlemi dile getirdi. Bu özlem bizleri mutlu etti. İnşallah adil düzen sistemi ile yeniden eski güzel günleri yaşayacağız. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun inşallah” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.