RAHMET, ŞÜKRAN VE MİNNETLE

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 80. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Çivril’de rahmet, şükran ve minnetle anıldı.

Gündem Yayın: 10 Kasım 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 10.11.2018 14:55:01
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü dolayısıyla Çivril’de anma töreni düzenlendi.

 

Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Saat 09,05’te ise tüm ilçede siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Anma programı daha sonra Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirler okunurken öğrencileri tarafından oratoryo ve Atatürk konulu diğer etkinlikler sunuldu.

 

Anma programına Çivril Kaymakamı Armağan Önal ve Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Balcı, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.