PAÜ YÖNETİMİ MYO ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi Senato Üyeleri ile birlikte Bekilli Meslek Yüksekokulu ve Çal Meslek Yüksekokulu’na ziyaretlerde bulundu.

Eğitim Yayın: 16 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 16.04.2018 20:59:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

PAÜ Yönetimi,  meslek yüksekokullarında yapılan teknik ve fiziki yenilikler hakkında bilgi alarak incelemeler yaptılar.

 

Yapılan ilk ziyarette Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Arzu Yaren, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı ve beraberindeki senato üyeleri, Bekilli MYO binasındaki spor sahası, derslikler, bilgisayar laboratuarı, kütüphane gezildi.

 

Yapılan gezinin ardından Bekilli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ali Kaya tarafından yapılan Bekilli MYO tanıtım sunumu ile devam etti. Sunumda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın göreve geldiğinden bu yana okulda yapılan fiziki ve teknik iyileştirmelerden bahseden Dr. Öğr. Üyesi Kaya, Bekilli MYO bünyesindeki programlarda artırılan öğrenci kontenjanları ve eğitim öğretim faaliyetlerindeki geliştirilen kapasiteler ile mevcut programlara ait öğrenci değişim programları hakkında çeşitli bilgiler paylaştı. Mevcut şartların daha da iyileştirilmesi konusunda Rektör Prof. Dr. Bağ’ın gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerini sundu.

 

Sunumdan sonra konuşma yapan Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, PAÜ Yönetimi tarafından yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Eski Bekilli Emniyet Müdürlüğü binasının gelecekte meslek yüksekokulu öğretim üyelerine lojman olarak tahsis edileceğini müjdeledi.

 

Toplantıda konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, göreve geldiği günden bugüne senato toplantılarında alınan kararlardan biri olarak, ilçelerdeki meslek yüksekokullarının durumlarını daha da iyileştirmek olduğunu dile getirerek, okulları yerinde ziyaret edip incelemelerde bulunduklarını hatırlattı. Senato üyeleri ile birlikte üçüncü kez Bekilli’ye geldiklerini ifade eden Rektör Bağ, ilçelerdeki meslek yüksekokullarında öğrenci sayılarını artırılması ve mevcut şartların iyileştirilmesi konularında çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

 

İkinci ziyaret Çal Meslek Yüksekokulu Uygulama Arazisi ve Serası’na düzenlendi.

 

Burada serada yetiştirilen organik tarım ürünleri hakkında Çal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt’tan bilgi alan heyet, serada incelemelerde bulundu. Yapılan teknik gezinin ardından Çal MYO’yu ziyaret eden heyete Müdür Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt tarafından okul gezdirilerek yüksekokulun eğitim öğretim faaliyetleri ve fiziki imkânları hakkında bilgi verildi. Toplantıda ayrıca, Çal MYO şartlarının daha da iyileştirilmesi konusunda neler yapılabileceği konuşuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.