KURAN’I KERİM ÖĞRENEN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezlerinin düzenlediği yaz okullarında, Kuran'ı Kerim okumayı öğrenen öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Eğitim Yayın: 11 Ağustos 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 11.08.2018 09:12:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezlerinin düzenlediği yaz okullarında Denizli İl Müftülüğü tarafından verilen kurslarda Kuran'ı Kerim öğrenen öğrenciler için Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezlerinin öğrencilerin kaliteli vakit geçirmesi için bütün imkanları ortaya koyduğunu belirterek, "Sizlerin gelenek ve göreneklerimizi öğrenmeniz, bunları sizden sonra gelecek olan nesillere aktarmanız çok önemli. Böyle imkanlar sunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

"Değerlerini bilen, saygılı nesiller yetiştirmek istiyoruz"

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan ise, “Eğitim öğretim sadece bizler tarafından değil yerel yönetimlerimiz tarafından da veriliyor. Böyle güzel ortamlarda sizler hem yaz döneminizi verimli geçiriyorsunuz hem de manevi değerlerimizi öğreniyorsunuz. Bu hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi. Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan, “Çocuklarımıza değerler eğitimi veriyoruz. Öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Kuran'ı Kerim’i okumayı öğrenen ve manevi değerler eğitimini alan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sosyal Etkinlik Merkezlerimiz okul döneminde 8 ay ve yaz döneminde de 3 ay olmak üzere öğrencilerimize eğitimler veriyor. Bizler değerlerini bilen saygılı nesiller yetiştirmek istiyoruz” dedi.

 

300 öğrenciye ödül

 

Daha sonra Büyükşehir bünyesindeki 10 merkezde Kuran'ı Kerim okumayı öğrenen 300 öğrenciye hediyeleri verildi. Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan ve beraberindekiler öğrencilerin yaz okulunda yaptığı eserleri ve etkinlikleri de inceledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.