KAR KAZA GETİRDİ

Çivril’de dün akşam saatlerine başlayan kar yağışı kazaya neden oldu. Meydana gelen kazada çekici kamyon yan yattı. Kamyon içinde sıkışan sürücü yaralı olarak kurtarıldı.

Yaşam Yayın: 30 Aralık 2018 - Pazar - Güncelleme: 30.12.2018 14:59:58
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Edinilen bilgiye göre, Gürpınar Mahallesi’nde meydana gelen kazada Uşak istikametinden Denizli istikametine gelen Halil Tezcan idaresindeki 20 B 1497 plakalı kamyon Gürpınar Kavşağında kontrolü kaybederek kaza yaptı. Kazada yan yatan kamyon sürücüsü Halil Tezcan araçta sıkıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.

 

Çivril ve Gürpınar itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kamyonda sıkışan sürücü Tezcan sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.