İYİ PARTİ 1. YAŞINI KUTLADI

İYİ Parti Çivril İlçe Başkanlığı partilerinin kuruluşunun 1.yıldönümü dolayısıyla İlçe binasında bir program düzenledi.

Siyaset Yayın: 25 Ekim 2018 - Perşembe - Güncelleme: 25.10.2018 21:48:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzenlenen programda konuşan ilçe başkanı İsmail Çorbacıoğlu Türkiye’nin her bölgesinin İYİ Partili belediyeler tarafından yönetilmesi için çalışacaklarını ifade ederek “İYİ Parti olarak Çivril’de de hak ettiğimiz yere geleceğimize inancımız tamdır” dedi.

 

İYİ Parti’nin kuruluşunun 1.yıl dönümü dolayısıyla ilçe binasında düzenlenen kutlama programına İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri çok sayıda partililer katıldı.

 

Kutlama programında partililere bir konuşma yapan İlçe başkanı Çorbacıoğlu “İYİ Parti 1 yaşında. Bizler bu yola çıkarken “cesurlar hareketi” olarak, genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumu ile 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti kimliği ile siyaset sahnesinde yerimizi aldık. Genel Başkanımızın liderliğinde İYİ Partiyi kurarak ne kadar isabetli bir karar verildiğini ve Türkiye’nin İYİ Partiye ne kadar çok ihtiyacı olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyoruz. Bu parti sağlam temeller üzerine kuruldu ve bu böyle devam edecek” dedi.

 

Partililer daha sonra Kadın kolları tarafından hazırlanan pastayı keserek partilerin 1. yaşını kutladılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.