İLK DEFA AÇILAN SERGİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Çivril Halk Eğitim Merkezi yılsonu sergileri açıldı.

Sanat Yayın: 03 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 03.05.2018 19:57:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Cumhuriyet meydanında açılan sergide kurslara katılan kursiyerlerin bir yıl boyunca öğrendikleri ile yaptıkları ürünler sergilendi.

 

Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kaygısız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Mutlu ve Ziraat Odası başkanı Mehmet Özkul’un açılış kurdelesini kestiği sergi alanında Biçki – Dikiş, Aşçı Yardımcılığı, Ahşap Boyama, Testi ve Çömlek Yapımı ile Resim kursuna katılan kursiyerlerin el emekleri sergilendi.

 

FOTOGRAF SERGİSİ İLK DEFA AÇILDI

 

Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bu yıl ilk defa açılan Fotoğraf Eğitimi Kursuna katılanların açtığı sergi büyük ilgi gördü. Fotoğraf eğitmeni ve sanatçısı Ali Dere tarafından verilen 52 kursiyerin katıldığı ve 5 ay süren eğitimlerde çekilen fotoğraflardan oluşan sergi Çivrillilerden ve sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

 

Çivril'in değişik yerlerinde çekilen 60 fotoğrafın sergilendiği Fotoğraf sergisini İlçe merkezinde eğitim veren okulların öğrencileri de gruplar halinde ziyaret ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.