İÇİNDE VATAN, HAK, ADALET AŞKI OLAN HERKESLE KARDEŞİZ

Yeniden Refah Partisi Çivril İlçe yönetimi belirlendi.

Siyaset Yayın: 09 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 09.05.2020 11:49:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi Çivril İlçe Teşkilatı, ilçe yönetiminin oluşturulmasının ardından partisinin kapılarını açtı.

 

Hükümet Caddesi üzerinde açılan parti binası ile siyasi hayatına başlayan Yeniden Refah Partisi’nin İlçe başkanlığına Ramazan Ayhan getirildi. İlçe yönetimin oluşturulmasının ardından parti binasını açan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ramazan Ayhan “Bizde sağ yok, Bizde sol yok, Bizde hak var, Bizde adalet var, İçinde vatan hak adalet aşkı olan herkesle kardeşiz. Hep birlikte Yeniden Büyük Türkiye’yi kurmak için!!! Buyurun Başlıyoruz” dedi.

 

Gazetemize yaptığı açıklamada Türkiye’nin Yeniden Refah Partisine ihtiyacı olduğunu belirten Ayhan “Yeniden Refah Partimizin hedefi yaşanabilir bir ülke, yeniden büyük TÜRKİYE ve kanın, gözyaşının olmadığı Hakkın ve adaletin üstün olduğu yeni bir dünya. Dünyanın en büyük hareketi milli görüş hareketinin tek temsilcisi Yeniden Refah Partimizin Ülkemize ve Çivrilimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bizler ülkemizin ve milletimizin geleceği için yola çıkmış bir siyasi partiyiz. Yeni kurulan, yeni bir yolculuğa başlayan ama tecrübe sahibi bir kadroyuz. Ülkemizin ve milletimizin karşı karşıya kaldığı sorunları gören, bu sorunların kaynağını bilen, çözümü için sözü ve projesi olan bir siyasi hareketiz. Memleketini seven memleketi için çalışmak isteyen herkesi partimize bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.