HER TÜRLÜ KARARA SAYGILIYIZ

Korona Virüs salgını nedeniyle maçların tali edilmesinin ardından sessizliğe bürünen Yeşil Çivril Belediyespor’da başkan Mesut Kaygısız Türkiye Futbol Federasyonu ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun alacağı her türlü karara saygılı olduklarını ve destek vereceklerini dile getirdi.

Yayın: 15 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.04.2020 11:39:41
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Gerek amatör maçlarda gerekse özel yaşantıda sağlığa büyük önem verdiklerini ve bunun içinde bütün kuralları yerine getirmenin şart olduğunu dile getiren Yeşil Çivril Belediyespor başkanı Mesut Kaygısız “Biz kulüplere ne zaman maçlar oynanacak diye tebligat gelirse çıkar oyunumuzu oynarız. Ama bu şartlar altında oynamamız mümkün değil. Biz de Yeşil Çivril Belediyespor olarak her türlü alınan karara destek veriyor ve aynen uygulamaya devam ediyoruz. Bütün kategorilerde mücadele eden futbolcularımıza her türlü uyarılarımızı yaptık ve buna göre de antrenörümüz Serdar Ertaş’ın verdiği program doğrultusunda devam ediyoruz. Maçlar isterse iki ay sonra veya şuan için tescil edilsin bu önemli değil. Önemli olan bizlerin ve sporcularımızın sağlığı. Herkesin de buna göre önlem alması en büyük temennimiz” dedi.

 

Orhan MIKIROĞLU

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.