GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVASI BAŞLIYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile PAÜ Münazara Kulübü işbirliğinde düzenlenen 6. Geleneksel Denizli Liselerarası Münazara Turnuvası 17 Şubat 2018 Cumartesi günü başlıyor.

Eğitim Yayın: 16 Şubat 2018 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2018 19:36:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile PAÜ Münazara Kulübü işbirliğinde düzenlenen 6. Geleneksel Denizli Liselerarası Münazara Turnuvası 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 15.00'de PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi'nde başlayacak. 35 takımın 8 farklı konuda kıyasıya yarışacağı münazara turnuvasının çeyrek finali 18 Şubat 2018 Pazar günü saat 09.00'da PAÜ Fen Edebiyat Fakültesi'nde, final maçı ve ödül töreni ise 19 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 09.00'da PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Konferans salonunda yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, liseler arası geleneksel münazara turnuvasının 6'ncısını düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Gençlere davet

 

Etkinliğin ilk gününde katılımcılara münazara eğitimi verileceğini kaydeden Sak, şöyle konuştu: "17-18-19 Şubat olmak üzere toplam 3 gün sürecek münazara turnuvası PAÜ İİBF Konferans Salonu'nda yapılacak olan final maçı ve ödül töreni ile sona erecek. Gençlerin kendilerini daha iyi ifade edebildiği ve fikirlerini savunma imkanı bulduğu münazara turnuvasına tüm gençlerimizi ve öğrencilerimizi davet ediyoruz. Bizlere her zaman destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ederim” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.