GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Çivril’de Gaziler Günü kutlandı.19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Çivril’de kutlama programı düzenlendi.

Gündem Yayın: 19 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 19.09.2020 10:24:44
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtı önünde yapılan kutlama programına Kaymakam, Belediye başkanın yanı sıra siyasi parti temsilcileri ile STK temsilcileri ve Gaziler katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan tören Atatürk’e çelenk sunumu ile sona erdi. Tören sonrası Gaziler ile bir süre sohbet eden Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural “Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen çelenk sunma törenini gerçekleştirerek, kıymetli gazilerimizle bir araya geldik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, şanlı tarihimizin kahramanları gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyorum” diyerek Gaziler günün kutladı.

 

Program sonrası Çivril Gaziler Derneği üyeleri Kaymakam Armağan Önal ve Belediye başkanı Niyazi Vural ile Ahmetçik Parkında bir süre sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.