ERASMUS+ PROJE YAZMA EĞİTİMİ PROJESİ TAMAMLANDI

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2017 teknik destek programı kapsamında, Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Erasmus Proje yazma eğitimler’ tamamlandı.

Eğitim Yayın: 14 Kasım 2017 - Salı - Güncelleme: 14.11.2017 19:40:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

30 Ekim -3 Kasım 2017 tarihleri arasında Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşen eğitim programına ilçedeki okullarda görevli 25 öğretmen ve idareci katıldı.

 

Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Güney Ege Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen ve daha önce sözleşmesi imzalanan “Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi Projesi kapsamındaki Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi 30 Ekim -3 Kasım 2017 tarihleri arasında Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşti. Eğitim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görevli öğretmenlerin katılımı ile Davut Karaca’nın eğitmenliğinde tamamlandı. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere eğitim sonunda sertifikaları İlçe Milli Eğitim müdürü tarafından takdim edildi.

 

Eğitim programı ile ilgili olarak bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, çağımızda proje odaklı eğitimin ön plana çıkmış olduğunu belirterek “Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak böyle bir projenin içinde bulunmanın gurur verici, projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve proje eğitimini gerçekleştiren Davut Karacaya teşekkür ediyorum” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.