EN İYİ 10 KASIM ETKİNLİĞİ

İYİ Parti Çivril İlçe Teşkilatı Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümün 81. yıl dönümümü nedeni bastırdıkları broşürleri Çivril’in dört bir yanına dağıttı.

Gündem Yayın: 09 Kasım 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.11.2019 23:09:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Parti binası önünde bir araya gelen İYİ Partililer 10 Kasım için hazırlamış oldukları broşürleri Çivril’in dört bir tarafına ulaştırmak için harekete geçti. Üzerinde Atatürk, Türk bayrağı ve gençliğe hitabenin yer aldığı broşürler İlçe merkezinde esnaflara, vatandaşlara, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilere dağtıldı.

 

Yapılan etkinlikle ilgili olarak bilgi veren ilçe başkanı Celal Tort “Türkiye’nin bazı birleştirici unsurları vardır. Milli değerler gibi, manevi değerler gibi, bayramlar gibi. Bizim birleştirici unsurumuz Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Türk gençliği olarak, Türk kadını olarak, Türk Vatandaşı olarak biz kendilerine çok şey borçluyuz. Bu bağlamda İYİ Parti olarak karar aldık. 9 Kasım günü sadece Mustafa Kemal Atatürk için çalışmaya karar verdik. İl yönetimimizin belirlemiş olduğu bir broşür bastırdık ve bu broşürümüzü her yere dağıttık. Atatürk’e minnet borcumuzu yaşlı gözlerle değil, bize vadettiği Cumhuriyeti ilelebet sonsuzluğa taşımak sözüyle ödüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olarak Mustafa Kemal Atatürk'e her Türkiye cumhuriyeti Vatandaşının borcu vardır. İYİ Parti olarak da bu borcumuzu böyle bir kompozisyonla ödemek istedik" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.