EĞER ÖĞRENCİ DEĞİLSENİZ…

Denizli Valiliği Okul çevrelerinde şiddetin önlenmesi, özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde okulların çevresinde olması muhtemel gürültü, kavga, taciz vb. olayların önüne geçilmesi amacıyla okul çevresinde alınan tedbirler arttırdığını açıkladı.

Eğitim Yayın: 29 Eylül 2017 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2017 20:52:19
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre;  Denizli sınırları içerisinde kamu düzeninin sağlanması, okul çevrelerinde şiddetin önlenmesi, özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde okulların çevresinde olması muhtemel, gürültü, kavga, taciz vb. olayların önüne geçilmesi, okulların çevresinde toplanan kişilerin kimlik kontrollerinin yapılarak okul ile ilişiği olmayan, boşta gezen kişilerin okul çevresini mekan tutmalarının önüne geçilmesi, bu kişilerden öğrencilerimize gelebilecek her türlü tehdit ve tehlikenin engellenmesi, okul çevresinde uyuşturucu ile mücadele yapılması, yasadışı faaliyet gösteren ideolojik ve bölücü örgütlerin gençlerimizi yönlendirmesinin engellenmesi, Okulla İlişiği Olmayıp Okul Çevresinde Toplanan Şahısların, Okul Çevresinden Uzaklaştırılması doğrultusunda 5442 sayılı İl İdare Kanunu’ nun 66. Maddesi, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’ nun 32. Maddesi gereğince yasal işlem cezası uygulanacaktır” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.