ECDADIN EMANETİNİ GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul İstiklal mücadelemizin büyük bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 98’ci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.08.2020 10:19:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yayınladığı mesajda vatan için şehit düşenlere rahmet dileyen başkan Ertuğrul şunları kaydetti; “Bu zaferi millete armağan eden İstiklal Harbi’nin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Büyük Millet Meclisi’nin kıymetli üyelerini, kahraman Türk ordusunun tüm askerlerini rahmetle yad ediyoruz. Her zafer gibi 30 Ağustos’un arkasında da gözlerini kırpmadan hayatlarını feda eden kahramanlarımızın cesaretleri vardır.

 

Malazgirt’te Sultan Alparslan ve ordusunun zaferini kutladık. Bu coğrafyayı bize vatan kılmak için bin yıldır cepheden cepheye koşarak can veren, terörle mücadelede ve 15 Temmuz’da bir gül bahçesine girercesine toprağa düşen tüm şehitlerimizi şükranla yad ediyorum. Şehitlerimizin hepsine Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlık ve afiyet temenni ediyorum.

 

Ecdattan alınan bu kutlu emaneti sonraki nesillere bırakmayı en önemli görev addettik. Bundan 98 yıl önce bir 30 Ağustos günü Anadolu’nun bağrına saplanmak istenen hançeri söküp atan atalarımız yepyeni bir ufuk açmışlardı. Biz de yürüttüğünüz mücadeleyle sonraki nesillerin önünde çok daha geniş, çok daha aydınlık bir ufuk açmanın gayreti içindeyiz.

 

Bu düşüncelerle tüm ülkemizin ve Çivrilli hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.