DEMOKRASİ ZAFERİ 4’ÜNCÜ YILINDA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 4'üncü yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Çivril'de de törenlerle anıldı.

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 15.07.2020 23:33:38
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

 

Çivril Belediyesi tarafından düzenlene programın ilk bölümünde Çarşı camiinde şehitler için Yasin okundu. Anma programının gündüz bölümü Şehitler Mezarlığı ziyareti ile son buldu.

 

Anma programının akşam Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen bölümü saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İstiklal marşının okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Millete Sesleniş konuşması sinevizyon ile meydanda bulunanlara izletildi. Cumhurbaşkanın konuşmasının ardından 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların anlatıldığı belgesel izlendi. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın konuşma yapmasının ardından Kur’an’ı Kerim okundu.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlamalarına Kaymakam Armağan Önal, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Daire Amirleri katılırken salgın sebebiyle sınırlı sayıda vatandaş alana geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.