ÇOCUKLARA ÖZEL SAHNELENDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 3. Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği Çivril’de başladı.

Sanat Yayın: 18 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2019 23:01:08
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Büyükşehir Belediyesinin çocuklara özel olarak düzenlediği şenlik kapsamında "Nina'nın Rüyası" adlı müzikli çocuk tiyatrosu oynandı.

İlçede eğitimlerini sürdüren anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro gösterisi Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu'nda oynandı. Çocukların sevgi seli ile karşılanan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "Çocuklarımız hepimizin geleceği bizlerde çocuklarımızın, öğrencilerimizin gelişimi için böyle bir etkinlik düzenledik. Sizin ilginiz karşısında tiyatro çalışmalarımızı ilçemizle daha çok buluşturacağız. Çivril Belediyesi tiyatro ekibimizi de kurmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız." şeklinde konuştu.

 

Nina'nın rüyası adlı müzikli çocuk tiyatrosu özellikle (4-7) yaş arasındaki çocuklara hitap ediyor. Tiyatro oyununun yazarı Gülşah Özdemir Koryürek, yönetmeni Arkın Selek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.