ÇİVRİLLİ ÜYELER İLGİ GÖSTERMEDİ DENİZLİDEN GELEN ÜYELERLE AÇILDI

Denizli Ticaret Odasının Çivril Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı. Çivril ile birlikte Baklan, Bekilli ve Çal esnafına hizmet verecek olan temsilciliğin açılışına protokolün yanı sıra Denizli’den gelen DTO üyeleri katıldı.

Gündem Yayın: 20 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2020 20:50:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli Ticaret Odası Çivril temsilciliği düzenlenen törenle hizmete açıldı. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, Kaymakam Armağan Önal, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, İl Müftüsü Mehmet Âşık, İŞKUR Denizli Müdürü Fatih Işık, Ticaret Odası başkanları ve DTO üyelerinin katıldığı törende konuşan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “Hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına getirdik. Bu daha başlangıç” dedi.

 

DTO Başkanı Uğur Erdoğan konuşmasında, “DTO 18 bin üyesiyle Türkiye’nin en etkin ve güçlü STK’larından biri durumunda. Esnafımızın, ihracatçımızın ticaretle uğraşan üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bilgiye en kolay ve en hızlı ulaşmaları birinci önceliğimiz. Şimdi odamızın verdiği hizmeti burada da vermek için Temsilciliğimizi açtık. 2020 Denizli yılında da DTO olarak her ayın 20’sinde bir organizasyon gerçekleştireceğiz. Bunlardan ilki yüzde yüz AB hibesi ile 5 milyon Euro kapasiteli teknik tekstil projesini hayata geçireceğiz. Facebook istasyonu ve yerli otomobil desteği ve yan sanayi parça üretimi ile diğer projeler olacak. Yıl, boyunca sürpriz girişimler devam edecek. Kısaca üretimde Denizli olacak. Bu daha başlangıç temsilciliğimiz hayırlı olsun” dedi.

 

DTO başkanı Uğur Erdoğan’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural “Artık DTO hizmetleri vatandaşlarımızı ulaşacak. Yeni üyeler kazandırılacak. Hayırlar getirsin” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın dualarıyla DTO Çivril Temsilciliği açıldı.

 

Açılış töreninde odaya kayıtlı Çivrilli esnafların ilgi göstermemesi dikkatlerden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.