ÇİVRİL SPOR LİDERİ BEKLİYOR

Süper Amatör Lig’de birinci yarının son maçını evinde oynayacak olan Yeşil Çivril Belediye Spor, lider Çal Belediyespor’a ev sahipliği yapacak.

Yayın: 19 Aralık 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 19.12.2018 22:49:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Galibiyet serisini sürdürmek ve lideri eli boş göndermek için çalışmalarına ara vermeden sürdüren Yeşil Çivril Belediye spor galibiyete odaklandı.

 

Süper Amatör Ligi’nde birinci yarının son maçında gözler hafta sonu oynanacak olan Yeşil Çivril Belediye spor Çal Belediye spor maçına çevrildi. Pazar Günü kendi sahasında Lider Çal Belediye Sporu ağırlayacak olan ve puan cetvelinde 4. sırada bulunan Yeşil Çivril Belediye Spor çalışma temposunu artırdı.

 

Son altı hafta 18 puan alarak ligde üst sıralara yükselen Yeşil Çivril Belediye spor, geçen yıl BAL’da mücadele eden ve bu sezon Süper Amatör Ligin iddialı takımı lider Çal Belediye Spor ile 23 Aralık Pazar gün saat 14.00 de Ahmetçik stadında karşılaşacak.

 

İlk yarı maçlarını üç puanla kapatmak isteyen ve Bal için iddiasını sürdürmek isteyen iki, takımın maçının çekişmeli bir karşılaşmaya sahne olması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.