ÇİVRİL İYİ PARTİ TEŞKİLATI CHP’sini AĞIRLADI.

CHP İlçe Başkanı Ünal Karaosmanoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe başkanlığına seçilen Elvan Çakmakçı’yı ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 04 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 04.06.2020 22:02:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti İlçe başkanı seçilen Elvan Çakmakçı’nın ilk misafirleri İttifak ortağı CHP İlçe örgütü oldu. İlçe başkanı Ünal Karaosmanoğlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İYİ Parti İlçe teşkilatına giderek Başkan Elvan Çakmakçı’yı kutladılar.

 

İlçe kongresinden sonra salgınla mücadele kapsamında tebrik ve ziyaret kabul etmeyen İYİ Parti İlçe başkanı Elvan Çakmakçı normalleşme süreci ile birlikte tebrikleri kabul etmeye başladı. CHP İlçe başkanı Ünal Karaosmanoğlu yönetim kurulu üyeleri Bedri Ataş ve Hüseyin Bilgin ile birlikte İYİ Parti İlçe başkanı Elvan Çakmakçı’yı makamında ziyaret ederek kutladı. Millet ittifakı altında birlikte çalışan iki parti yöneticileri, genel ve yerel siyaset hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşme sonrasında her iki başkan, amaçlarının Çivril’i çağdaş yaşanılası güzel bir merkez haline getirmek için her türlü çaba için de olacaklarını belirtti.

 

Ziyarette, İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Turgay Arslan ile yönetim kurulu üyesi İlknur Solak’ta hazır bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.