ÇAL’DA KORONA BAHANESİ ZAMMINA GEÇİT YOK

Çal’da Korona virüsü nedeniyle dezenfektan ve hijyen ürünleri ile gıda ürünlerine zam yapılıp yapılmadığı denetlendi.

Yaşam Yayın: 14 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.03.2020 10:20:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çal Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri,  ilçe genelindeki tüm marketler ile satış merkezlerinde denetim yaptı.  Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Çal’da hiçbir firmamızın haksız kazanç sağlamak için fiyatlara zam yaptığı tespit edilmedi, esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Korona virüsünün dünyayı tehdit altına almasının ardından piyasalarda bir çok ürüne fahiş fiyat artışları uygulanmıştı. Çal Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, “Gıda Stoklama Fahiş Fiyat Denetimi” adı altında ilçe merkezi ve ilçe genelindeki önemli satış yerlerinde denetim yaptı. Yapılan denetimlerde her hangi bir olumsuzluk ve fahiş fiyat artışları görülmedi.

 

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “İlçemizde koronayı bahane ederek her hangi bir ürüne fahiş zam yapan esnafımızın olmaması sevindirici. Sadece kolonya ve ıslak mendil için esnaflarımızın yeni siparişlerinde fiyatlar biraz yükselmiş. Genel olarak etik davranan Çal esnafımızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.