ÇAL’DA DÜĞÜN BAŞLADI

Denizli’nin Çal ilçesinde Cumhur ittifakının Çal Belediye Başkan adayı Fethi Akcan ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan’ın birlikte kullanacakları Çal Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2019 20:33:17
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Fethi Akcan, “Düğünümüz başladı, 31 Mart akşamı kına gecesi var” derken, Osman Zolan ise, “Kardeşim Fethi Akcan ile daha sağlam daha güzel bir yürüyüş başlatacağız” yorumunda bulundu.

 

Çal Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, eski bakanlardan Sema Ramazanoğlu, eski milletvekillerinden Ali Keskin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Sema Meral ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İlk sözü alan MHP İl Başkanı Birtürk, AK Parti İl Başkanı Filiz ve milletvekili Özkan, Çal’ın yeni dönemde daha büyük projelere imza atması için birilerinin değil, herkesin belediye başkanı olan, ilçede partiler üstü duruşuyla gönüllerde taht kuran Fethi Akcan’a her zaman destek olacaklarını vurguladılar.

 

AKCAN; “10 BİN OY ALACAĞIZ”

 

Coşkulu kalabalığa konuşan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, kendisine büyük destek veren Çal halkına ve eski belediye başkanlarından Ali Mehmet Hoşgül’e teşekkür ederek konuşmasına başladı. Akcan, Çal’da 15 bin 100 kişinin oy kullanacağını, en az 10 bin oy alacağını iddia ederek, “Çal’da oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı oldum. Kimseyi ötekileştirmedim. Hangi siyasi düşünceden olursa olsun herkese eşit davrandım. Her zaman ‘Aynı sokağın çocuklarıyız’ dedim. Asla ve asla ayrımcılık yapmadım. Mecliste 5 yıl boyunca aldığımız her karar oy birliğiyle alındı. Çal’da bu gün itibariyle düğünümüz başladı. Kına gecemiz 31 Mart akşamı olacak. Çal’da düğünümüzü bitirip, büyük düğün için konvoyla Sayın Osman Zolan’ın düğününe teşri               edeceğiz. Son zamanlarda şahsımı bel altından vurmaya kalkanlar var. Onlara en güzel cevabı 10 bin oy alarak vereceğiz. Osman Zolan ilea el ele gönül gönüle daha büyük hedeflere ulaşacağız” diye konuştu.

 

 “FETHİ KARDEŞİM İLE DAHA BÜYÜK YÜRÜYÜŞ YAPACAĞIZ”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir meclisinde 5 yıl birlikte çalıştıkları Fethi Akcan ile kardeş gibi olduklarını söyleyerek, “Zaten kardeş idik. Cumhur ittifakıyla daha sağlam ve daha büyük yürüyüş yapacağız. Çal ve Denizli ile ilgili hayallerimiz var. Bu hayalleri Fethi Akcan kardeşim ile birlikte gerçeğe dönüştüreceğiz. Birlikte Çal’a nice güzel ve yararlı hizmetlerde bulunacağız. 1 milyon 27 bin Denizlili bizim kardeşimizdir. Çal’da alt ve üst yapı çalışmalarında bulunduk. Otogar, kent ormanı yaptık. Ferhat olup dağları deldik ve Süller’e su getirdik. Bize güvenen Çallılar’ın güvenini boşa çıkartmadık. Sen-ben yok, sevdamız Çal, sevdamız Denizli” dedi.

 

Açılışın ardından vatandaşlarla siyasetçiler bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Akcan, bu önemli günde kendilerine büyük destek veren coşkulu kalabalığa ve Çal halkına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.