ÇITAK’TA HEM ALT HEM ÜST YAPI TAMAMLANDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı Çıtak mahallesini sıcak asfalta buluşturdu. Mahalleye 6 bin 300 ton sıcak asfalt döküldü.

Gündem Yayın: 28 Nisan 2020 - Salı - Güncelleme: 28.04.2020 19:45:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Koranavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için yoğun çaba harcayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor. Bu kapsamda kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğünün bir süre önce Çıtak Mahallesi'nde 62.500 metre içme suyu hattı, 67.000 metre  kanalizasyon ve 7.500 metre yağmur suyu hattı döşeyerek tamamladığı alt yapı çalışmasının ardından üst yapısını da bitirildi.

 

6.300 ton sıcak asfalt

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı alt yapısı tamamlanan Çıtak Mahallesi’ni sıcak asfaltla buluşturdu. Çalışma ile Çıtak Mahallesi’ne 6 bin 300 ton sıcak asfalt döküldü. Alt ve üst yapısı tamamlanarak modern bir görünüme kavuşan Çıtak mahallesi sakinleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

 

"Hep birlikte başarıyoruz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin 19 ilçe ve 622 mahallesinde yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Çıtak Mahallemiz modern bir alt ve üst yapıya kavuştu. Şükürler olsun verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve bunları da tüm vatandaşlarımızla beraber, hep birlikte başarıyoruz. Şehrimize yatırım yapmaya, güzellikler getirmeye, gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.