Bu Konsere Herkes Davetli

Denizli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü rock grubu Gripin'i Denizlililer ile buluşturacak.

Sanat Yayın: 22 Nisan 2014 - Salı - Güncelleme: 22.04.2014 10:05:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

23 Nisan 2013 Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlayacak ücretsiz konsere tüm Denizlilileri davet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bayram coşkusunu birlikte yaşamak için herkesi konsere davet ediyorum” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, son yılların sevilen Rock grubu Gripin'i hayranlarıyla buluşturacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl da halka açık ücretsiz konser düzenliyor. Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenecek olan ücretsiz konserde bu yıl Gripin sahne alacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizli halkını sevilen sanatçılar ile buluşturmaya devam edeceklerini kaydeden Denizli Büyükşehir  Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşları 23 Nisan 2014 Çarşamba  akşamı düzenlenecek konsere davet etti . Başkan Zolan, “Her bayram olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ücretsiz konser düzenleyeceğiz. Bu yıl Türkiye'nin sevilen gruplarından olan Gripin Denizlililer ile olacak. Artık neredeyse geleneksel hale gelen, yılda birkaç kez Delikliçınar Meydanı’nda yapılan ve meydana ayrı bir hava katan konserlerimizden birini de 23 Nisan'da  gerçekleştirmiş olacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin 23 Nisan  coşkusunu konser alanında tam anlamıyla yaşamasını istiyoruz. Gençlerin çok sevdiği Gripin'i Denizli’ye davet ettik. Tüm Genç Denizlilileri ve halkımızı 23 Nisan Çarşamba akşamı saat: 20.00'de bayram coşkusunu birlikte yaşamak için Delikliçınar Meydanı’na davet ediyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.