BELEDİYE KOROSUNDAN HUZUREVİ SAKİNLERİNE KONSER

Çivril Belediyesi Kent konseyi Müzik Korosu Çivril Huzur evi sakinlerine müzik ziyafeti yaşattı.

Sanat Yayın: 27 Ocak 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 27.01.2016 18:49:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzenlenen etkinliğe, Çivril belediye başkanın eşi Derya Güven’de katılarak huzurevi sakinlerinin neşesine ortak oldu.

Çivril Belediyesi Kent Konseyi Müzik korosu Çivril Huzurevi sakinlerine moral vermek amacıyla konser düzenledi. Şarkıların hep bir ağızdan söylendiği konserde koronun seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlenme fırsatı bulan huzurevi sakinlerinin neşesine, Çivril Belediyesi Sosyal ve Kültür işleri dairesi personeli ile belediye başkanının eşi Derya Güven’de ortak oldu. Birbirinden güzel parçaların kimi zaman neşelendirdiği, kimi zaman hüzünlendirdiği konserde yaşlılar parçalara eşlik etti. Huzurevi sakinleri düzenlenen moral konseri ile keyifli bir gün geçirdi.

ONLAR EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ

Program ile ilgili olarak bilgi veren Huzurevi müdürü Ali Yıldırımoğlu yaşlılarımızın dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşıyan en değerli varlıklarımız olduğunu belirterek, “Amacımız huzurevi sakinlerimizin hayatın içinde aktif ve mutlu olmalarını sağlamaktır. Bu bizim bir görevimiz. Onların her zamanda yanındayız. Sık sık bu tür etkinlikler düzenleyip, hayattan kopmamalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.