BAŞKAN’DAN BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Çivril Belediye Başkanı, Çivril Belediye Meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Siyaset Yayın: 04 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.02.2019 22:19:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. İki gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı sonrası Belediye meclis üyelerine teşekkür eden Belediye başkanı Gürcan Güven meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

 

Meclis toplantısı sonrası meclis salonunda üyelere hitaben kısa bir konuşma yapan Gürcan Güven Meclis üyeleri ile uyumlu bir çalışma ortamının gerçekleştirildiğini belirtti. Güven konuşmasında “Belediyemizin hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde destek veren siz meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Birer anı olması amacıyla bu plaketleri sizlere takdim ediyor ve gelecekte bu çalışmaların anılmasına ve gelecek kuşaklara aktarılmasına vesile olmanızı diliyorum. Çivril için aldığımız kararların birçoğu ve hatta tamamına yakını belediye meclisimizden oy birliği alınmıştır. Buda istikrarlı, kararlı ve Çivril için çalışıldığının bir göstergesidir. Hizmetlerin hayata geçirilmesi ve şehrimize kazandırılmasında sizlerin büyük katkıları olmuştur. Bu bakımdan hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Gürcan Güven daha sonra, Çivril Belediyesi'nde Meclis üyeliği görevlerinde bulunan Meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.