BAHAR BİTTİ KIŞ GELDİ

Çivril’de Mart ayında yağan kar sürpriz oldu.

Yaşam Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 18:32:45
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Mart ayının sonlarına gelirken hava sıcaklığının düşmesi ile başlayan yağmur Çivril’in yüksek kesimlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

 

Çivril’de gece saatlerinde başlayan ve günün büyük bölümünde devam eden yağmur yerini öğleden sonra kar yağışına bıraktı. İlçenin yüksek mahallerinde etkili olan kar yağışı sonrası kapanan bazı mahalle yolları Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince temizlendi. İlçeye bağlı Çapak, Yukarı Çapak, Osmanköy, Özdemirci, Reşadiye, Tokca mahallelerinde öğleden sonra etkili olan kar yağışı vatandaşlara sürpriz yaptı. Bazı vatandaşlar sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarından “kışın bile böyle yağmadı” diyerek paylaşım yaptılar.

 

Meteorolojiden alınan bilgiye göre soğuk ve yağışlı hava gelecek hafta başına kadar devam edecek. Yağış nedeniyle Çivril’de kapalı köy yolu bulunmuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.