AYRI KALSAK DA ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL BİRLİĞİ

Çal Kaymakamı Selin Sarı Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında “. Bu zor günleri, milletimizin duası ve desteğini alarak birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Gündem Yayın: 23 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 23.05.2020 17:50:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mesajında Korona salgını nedeniyle sevdiklerimizden ayrı bir bayram kutlanıldığına dikkat çeken Kaymakam Sarı “Milletçe huzur ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği, yüreklerimizin bütünleştiği, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferi içinde yaşadığımız mübarek Ramazan ayını geride bırakırken aynı duygu ve heyecanla Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

 

Koronavirüs nedeniyle bu Ramazan Bayramını sevdiklerimizden ayrı kutlamanın hüznünü yaşasak da alacağımız tedbirlerle sevdiklerimiz için evde kalmamız, kurallara uymamız, bizleri sağlıklı ve mutlu günlere kavuşturacaktır. Ayrı olsak da önemli olan gönül birliğidir; mesafeler engel değildir. Bu zor günleri, milletimizin duası ve desteğini alarak birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza yürekten inanıyorum. Bizlere düşen görev daha sağlıklı, mutlu, bereketli, nice bayramlar yaşayabilmek için alınan tedbirleri hep birlikte uyumaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı bu mübarek Ramazan Bayramı’nın,  Milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diliyor, Değerli Çallı hemşerilerimizim Ramazan Bayramı’nı gönülden kutluyor; saygılarımı sunuyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.