ASKERLERİMİZ İÇİN YASİN OKUDULAR

Çivril’li Kadınlardan Afrin’deki Mehmetçiğe destek.

Yaşam Yayın: 30 Ocak 2018 - Salı - Güncelleme: 30.01.2018 17:41:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İyi Parti Çivril İlçe yönetimindeki kadınlar Afrin’de devam eden operasyona katılan askerler ile şehitler için Yasin okudular.

Parti İlçe binasında Aile ve Kültür İşlerinden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hatice Yılmaz başkanlığında bir araya gelen kadınlar Suriye’de devam eden Zeytin Dalı Operasyonuna katılan Mehmetçik ile bu güne kadar görevi başında şehit düşmüş güvenlik güçleri için Yasin okudu. Program ile ilgili olarak bilgi veren İyi Parti Çivril İlçe Başkanı İsmail Çorbacıoğlu kadınlara duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek “Atalarımızdan miras bu cennet topraklarda özgür ve huzurlu bir şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren Asker ve şehitlerimize şükran borcumuz var” dedi.

 

İsmail Çorbacıoğlu Kilis İyi Parti İl Başkanı Muhammed Balcı ile telefonda konuştuklarını belirterek “Kilis İl Başkanımızla telefonla görüştük. Kendilerine Çivril’den bir Bayrak ve Kur’an’ı Kerim yolladık ve bu emanetleri Kilis’te görev yapan bir askeri birliğimize teslim etmelerini istedik. Kalbimiz ve dualarımız Asker ve polisimizle birlikte” dedi.

 

Terörle mücadele eden asker ve polislere manevi destek olmak istediklerini belirten kadınlar da, vatanı için can vermiş olan tüm şehitlerin ruhuna Yasin-i Şerif ve Mevlid-i Şerif okuyarak onları andıklarını söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.