ARAÇ PARKI GÜÇLENİYOR

Çivril Belediyesi araç parkını yeni araçlarla güçlendirmeye devam ediyor.

Siyaset Yayın: 21 Aralık 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 21.12.2015 19:22:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi hizmeti her yere ulaştırmak ve daha hızlı hizmet vermek amacıyla araç filosunu aldığı yeni araçlarla güçlendirmeye devam ediyor. Çivril belediyesi 2015 yılı başında alınan bir kamyon ve treyler’den sonra 1 kamyon 4 pikap daha aldı.

Zabıta, Veterinerlik Hizmetleri, Fen İşleri ve Üst yapı amirliği hizmetlerinde kullanılacak alan araçların teslim töreni Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, "Araç parkımızın yenilenmesi ve güçlenmesi hizmetlerin ve saha çalışmalarının daha verimli olmasını sağlayacak, belediye personelimizin işini kolay kılacaktır. Yeni araçlar bakım ve onarım giderlerini en aza indirgeyecek ve ciddi bir tasarruf sağlayacaktır. Güçlenen araç filomuzla ilçe halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi.

Alınan yeni araçlarla birlikte bir adet Greyder’inde bakım ve yenilemesini yaptırdıklarını belirten başkan Güven “daha iyi ve daha hızlı hizmet için 2016 yılı içersinde farklı birimlerde kullanılmak üzere 7 araç daha alacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.