AK PARTİ KADIN KOLLARI CAHİT ÖZKAN’I YALNIZ BIRAKMADI

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Çivril İlçe Teşkilat başkanı Çiğdem Ertaş ve kadın kolları üyeleri, Ankara’ya giderek TBMM’de Ak Parti’nin Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 16 Ekim 2018 - Salı - Güncelleme: 16.10.2018 21:58:20
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

AK Parti’nin Mecliste gerçekleştirdiği Grup Toplantısına da katılan Kadın Kolları üyeleri grup toplantısına başkanlık yapan Cahit Özkan’a moral ve destek verdiler. Grup toplantısından sonra Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ı makamında ziyarete den kadın kolları üyeleri Özkan ile Çivril Gündemi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

Çivril gündeminin yanı sıra yerel seçimlerle ilgili istişarenin de yapıldığı ziyaretle ilgili konuşan Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Ertaş, “Kadın Kolları üyesi arkadaşlarımızla birlikte Denizli ve Çivril’imizin değerli vekili Grup Başkan vekili Cahit Özkan’ı ziyaret edip istişare ettik. Kendileri bizleri çok iyi ağırladı. Vekilimize çok teşekkür ediyoruz. Birlikten güç doğar. Durmak yok, yola devam” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.