IŞIKLI KÖPRÜSÜNDE HELİKOPTERLE TRAFİK DENETİMİ YAPILDI

Jandarma tarafından ülke genelinde yapılan Trafik denetimleri Çivril’de de gerçekleştirildi. Helikopter ile Çivril Uşak, Çivril Dinar yolu üzerinde denetim yapan ekipler kurallara uymayan sürücüleri uyardı.

Asayiş Yayın: 02 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 02.10.2020 19:45:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda trafik kazalarını ve bu kazalarda yaşanan can kayıplarını ile yaralanmaları en az seviyeye indirmek, sürücüler üzerinde algılanan “yakalanma riski duygusu”nu en üst seviyeye çıkarmak ve sürücü davranışlarını olumlu yönde değiştirmek maksadıyla Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Işıklı köprüsünde helikopter ile trafik denetimi yapıldı. Denetimlerde sürücülerin ve araçların evraklarını kontrol eden ekipler kural ihlali yapan sürücüler ile eksik evraklar konusunda uyarıda bulundu.

 

Denetimlerde vali Ali Fuat Atik’e Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık da eşlik etti.

 

İlk olarak 2018 yılında başlayan helikopter ile trafik denetiminin devam edeceği belirtilirken denetimlerde helikopterin yanı sıra Jandarma tarafından drone ile de havadan trafik denetimlerinin süreceği ifade edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.