3 GÜN SÜRECEK TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Çivril Tanıtım Günleri düzenlendi.

Kültür Yayın: 30 Kasım 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 30.11.2016 20:28:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Pamukkale Üniversitesi’nde Çivril Tanıtım Günleri düzenlendi. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde açtıkları stantlarda, Çivril’in elması, çömleği ve el sanatları sergilendi.

 

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Çivril Tanıtım Günleri’nin açılışına, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları, Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

 

Çivril’in elmasının yanı sıra çeşitli tarım ürünleri, el sanatları ve çömleklerinin sergilendiği standın açılış kurdelesini, Kurdele kesiminin ardından Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ile davetliler kesti.

 

Daha sonra stantları ziyaret eden protokol üyeleri, çömlek yapımını büyük bir hayranlıkla izlerken, elma ve cevizlerin tadını bakmayı da ihmal etmediler.

 

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılan Çivril standı, 2 Aralık tarihine kadar gezilebilecek.

Tanıtım günlerinin ardından Pamukkale Üniversitesi ve Çivril Belediyesi tarafından hafta sonu Üniversite öğrenicilerine yönelik Çivril’in tarihi kültürel ve doğal güzelliklerini kapsayan bir gezi düzenlenecek

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.